Hilde Torp på hedersbenken for familien Newth

Hilde Torp på hedersbenken for familien Newth

Publisert av Erik Sennesvik den 05.11.23. Oppdatert 06.11.23.

"Kjære Hilde

Takk for godt samarbeid med deg om Rykkinndagene i år og mange år tidligere. Du er en ildsjel for Rykkinn og den beste ambassadør. Du kjemper for mangfold og rettferdig og ønsker det beste for alle.

Du setter i gang kvinnekafe, gå-grupper og andre aktiviteter, der du ser at skoen trykker. Dette er til stor glede for mange og du er alltid positiv. Jeg er sikker på at mange barn og unge på Rykkinn skole, vil si du var den beste læreren. Du har også ærend for at skolen fikk Benjaminprisen.

Du dikter taler og skriver flotte sanger til venner, som du fremfører med glans." På vegne av Valborgs vil jeg takke for de fantastiske 8. mars/ kvinnesangene du laget til oss. Du vil hedre andre og i dag var det Mette og Philip Newth, som du ville fremheve. En god ide om benken, som du ordnet alt med.

Men nå er det DU som skal hedres.

Jeg kjøpte dette bilde på loppemarkedet til skolekorpset for mange pr siden. Det er en tegning av Eineåsen, som Mette Newth har laget. Senere laget hun en silhuett, som ble logoen til RYKK = Rykkinn Kultur Komite. Denne vil jeg nå gi til deg, som takk for alt du har gjort og som jeg håper du fortsatt vil å gjøre for Rykkinnsamfunnet."