Årsmøte 2022 og kvistinnsamling i aprilavisen

Årsmøte 2022 og kvistinnsamling i aprilavisen

Publisert av Erik Sennesvik den 02.04.22.

"Bruk Berger svømmehall", var et vink fra varaordfører.  "Nå telles antall besøkende, og det vil får betydning for den fremtidige løsningen".  Som kjent mener flertallet i kommunestyret at Bærum kommune nå har en flott svømmehall på Rud og at dette blir publikumshall også for Rykkinn. Og budsjettet for neste år skal snart gjøres ferdig. Les mer i avisen.

Kvistinnsamling i slutten av april

Vi har lagt opp til tradisjonell kvistinnsamling i slutten av april og håper at det vinterlige været gir seg i påsken og gir rom for vårlige sysler. Les mer i avisen som du finner i postkassen eller her, som vedlegg. Den store hentedagen er 27. april, men for å få oversikt og lale en plan for tømmerunden må planteavfall legges fram dagen før.  Blir det snø eller plagsomt regn, kan kvistinnsamlingen bli utsatt.

Kontingent-varsel i mai

Varsel om kontingent til vellet sendes ut i mai måned.  Det er ingen endring i kontingentsatsene.  Kollektivt tilsluttete boligsameier og huseierforeninger betaler samlet etter faktura.  Medlemmer der vil heller ikke få kontingentbrev.

 

Side 1-2-4-april-2022.pdf